Řadit podle
Filtrovat
5.0 12x
Recept na skvělou kulinářskou pochoutku ze zvěřiny.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 6x
Delší příprava na maso z divočáka. Recept lze užít i pro slavnostní chvíle.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 5x
Recept s delší přípravou, ale zvládnou ho i začínající kuchařky.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 1x
Jednoduchý recept na karbanátky ze zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.9 8x
Recept pro milovníky zvěřiny, kteří se nebojí experimentovat.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.7 63x
Guláš z kančí krkovičky, trochu ozvláštněný.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 18 lidí
4.7 15x
Zvěřina jistě nepatří k denně používaným pokrmům, avšak jednou za čas ji ocení asi každý.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.7 31x
Špikovaného bažanta lze chutně připravit i na pivě. A samozřejmě na zapití také pivo.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.7 50x
Řízečky z kančí kýty trochu jinak.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.6 169x
Tento gulášek má zvláštní jemnou chuť a je moc dobrý se špekovými knedlíky.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 24 lidí
4.5 16x
K přípravě jeleního ragú se používá levnější maso.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.5 8x
Starobylý zvěřinový recept.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.5 116x
Recept na úpravu bažanta, který bude chutnat celé rodině. Žádné složité ingredience!
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.5 53x
Recept na snadnou a rychlou úpravu zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.4 9x
Jednoduché pohoštění, můžeme podávat s chlebem a salátem.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 23x
Máte-li chuť na zvěřinu, přpravte si třeba tohoto pečeného bažanta.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.3 6x
Houbová specialita, neboli pstřeň dubový. Lidově dubový jazyk roste na dubech a jiných listnatých stromech. Maso lze vynechat.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 16x
4.3 50x
Recept na povedený guláš z kančí plece, kde nechybí hodně cibule.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.3 52x
Recept na kančí guláš.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena