Chutný guláš z divočáka

Výborný kančí guláš s knedlíky či chlebem. Předem bych chtěla říct, že nikdy nevařím podle receptu, tento recept jsem si vymyslela sama podle chuti.


3.922x
30 min
1×

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Kančí maso nakrájíme na kostky.

V tlakovém hrnci rozehřejeme olej s kouskem másla, přidáme nakrájenou cibuli s česnekem a osmahneme. Až bude cibule dohněda, přidáme nakrájené maso a všechno koření.

Když se maso zatáhne a rozvoní, přihodíme protlak a hořčici. Pořádně promícháme a necháme trochu prosmažit. Přilijeme pivo, chvíli povaříme a trosku zredukujeme. Poté zalijeme vývarem a guláš z divočáka vaříme 25 - 30 minut v tlakovém hrnci, v klasickém hrnci asi 1,5 hodiny. Záleží na velikosti kousků masa. Ve finále guláš z divočáka zahustíme jíškou.

Chutný guláš z divočáka podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem, dobrý je i s chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chutný guláš z divočáka

Zpět na recept