Někdy se stane, že do polévky nebo omáčky přidáme příliš tuku. Abychom se mastných ok zbavili, pokrm vychladíme a vysrážená mastná oka pak jednoduše z povrchu lžící odebereme.
Číst vícePokud se nám podaří jídlo příliš opepřit, situaci může zachránit citronová či limetková šťáva. Pokud se kyselé do pokrmu nehodí, pomoci může i nastrouhaná mrkev či brambora.
Číst víceNezaměnitelná vůně medvědího česneku je skutečným znamením, že jaro je tu v plné síle. Medvědí česnek je doslova zelený poklad a vyplatí se ho zařadit do řady pokrmů. Jak na to?
Narozeniny slavných
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.