Cukroví z lineckého těsta nesmí na Vánoce chybět! Jak se dělá linecké těsto, aby se nedrolilo nebo nelepilo? Důležitý je správný poměr mouky, másla a cukru a také rychlá práce. Jen tak získáme křehké linecké pečivo, které můžeme slepovat i polévat.
Příprava italského pokrmu z lasagní, mletého masa a bešamelové omáčky se může zdát na první pohled složitá, ale výsledek to bohatě vynahradí. Recept vás naučíme krok za krokem.
Připravit výborný krémový likér podobný Baileys není vůbec pracné. Podle tohoto receptu můžete vyrobit nejen lahodné mlsání s kapkou alkoholu, ale také třeba originální dárek k narozeninám nebo k Vánocům.
Co bylo dříve - vejce nebo slepice? Správnou odpověď asi nezná nikdo. Avšak natvrdo víme, že nejdříve je vejce syrové a až správnou úpravou docílíme vejce vařeného. Pojďme se naučit uvařit vejce natvrdo správně. Jak na to, aby byl žloutek krásně žlutý?
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena