Jelení ragú na červeném víně

K přípravě jeleního ragú se používá levnější maso.


4.516x
20 min
5×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Olej silně rozpálíme, masové kosky osmažíme ze všech stran. Cibuli krátce restujeme s masem, přidáme červené víno a koření. Ragú dusíme přikryté při mírné teplotě, dokud maso nezměkne.

Po změknutí maso vyjmeme, šťávu zahustíme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku s paprikou. Necháme povařit, pak přecedíme a hotovou omáčku ještě dochutíme solí a pepřem. Maso zahřejeme v omáčce, ale nevaříme.

Před podáváním jelení ragú na červeném víně necháme ještě 5 minut uležet.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jelení ragú na červeném víně

Zpět na recept