Bažantí polévka

Chutná polévka z bažanta.


4.316x
90 min
1×

Postup přípravy

Bažanta očistíme a povaříme v osolené vodě. Zeleninu mezitím očistíme a na hrubém struhadle nastrouháme nebo pokrájíme. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. K povařenému bažantovi přidáme přichystanou zeleninu, celý pepř a vaříme doměkka. V jiné nádobě na másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme ji hladkou moukou a osmažíme dozlatova. Jíšku zalijeme vývarem z bažanta a vaříme ještě asi 45 minut. Do polévky vložíme nakrájené maso a vnitřnosti z bažanta, okořeníme muškátovým květem a nakonec do bažantí polévky zavaříme nudle podle chuti.
user-icon

autor bogy02


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bažantí polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena