Guláš z divočáka

Recept na kančí guláš.


4.352x
120 min
6×

Ingredience

3 kscibule
2 lvývar z kostí
800 gkančí kýta (plec)
200 gslanina nebo špek

podle chuti

sůl
mletý pepř
citronová šťáva
drcený kmín
mletá sladká paprika
chilli koření (feferonka)

podle potřeby

hladká mouka

Postup přípravy

Slaninu nakrájenou na kostičky necháme rozškvařit, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osmahneme, vložíme na kousky nakrájené maso a rychle opečeme ze všech stran. Poté posypeme paprikou, přidáme sůl, pepř a kmín, podlijeme vývarem a zvolna dusíme doměkka. Před koncem přípravy guláše z divočáka podle chuti přidáme chilli nebo čerstvou feferonku. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a dochutíme citronovou šťávou. Guláš z divočáka podáváme s chlebem nebo s knedlíkem.
user-icon

autor Jimmy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Guláš z divočáka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena