Domácí zvěřinová paštika s praženými mandlemi

Recept na výbornou domácí zvěřinovou paštiku.


4.19x
60 min
1×

Postup přípravy

Na hlubší pánvi rozpustíme vepřové sádlo, přidáme cibuli, jalovec, plátky česneku a tymián. Vše lehce orestujeme. Do základu přidáme očištěné, odblaněné maso, osolíme a opepříme, podlijeme vývarem a
podusíme do měkka. Přidáme červené víno, nakrájená husí játra a ještě krátce podusíme.

Směs dáme do mixeru nebo kutru, přidáme máslo a želatinu, opražené mandle a část sušených brusinek. Vše rozmixujeme a nalijeme do vymazaných forem. Brusinky zaprášíme moučkovým cukrem, zakápneme koňakem a společně s paštikou necháme nejlépe do druhého dne uležet.

Domácí zvěřinová paštika s praženými mandlemi a nakládanými brusinkami podáváme s máslem a čerstvým bílým pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí zvěřinová paštika s praženými mandlemi

Zpět na recept