Zavářky a vložky polévku nejen zahustí, ale také zvýší její výživnost a sytivost. Pojďme se společně naučit základní strouhání, domácí nudle, knedlíčky, noky i nudle z palačinkového těsta.
Strouhání do polévky
(doba přípravy 15 min )
Moje domácí nudle
(doba přípravy 35 min )
Sýrové noky do polévky
(doba přípravy 35 min )
Hovězí vývar s nudlemi a knedlíčky dvou chutí
(doba přípravy 1 h 15 min )
Kvasnicová polévková zavářka
(doba přípravy 20 min )
Játrová polévková zavářka
(doba přípravy 20 min )
Játrové knedlíčky
(doba přípravy 20 min )
Houbové celestýnské nudle
(doba přípravy 25 min )
Úvodní foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.