Zavářky a vložky polévku nejen zahustí, ale také zvýší její výživnost a sytivost. Pojďme se společně naučit základní strouhání, domácí nudle, knedlíčky, noky i nudle z palačinkového těsta.
Strouhání do polévky
(doba přípravy 15 min )
Moje domácí nudle
(doba přípravy 35 min )
Sýrové noky do polévky
(doba přípravy 35 min )
Hovězí vývar s nudlemi a knedlíčky dvou chutí
(doba přípravy 1 h 15 min )
Kvasnicová polévková zavářka
(doba přípravy 20 min )
Játrová polévková zavářka
(doba přípravy 20 min )
Játrové knedlíčky
(doba přípravy 20 min )
Houbové celestýnské nudle
(doba přípravy 25 min )
Víte, jaký je význam polévek ve výživě? Jaké existují druhy a jak připravit dobrý vývar? Polévka může být jak hlavním chodem, tak předkrmem i svačinkou.
Recept na poctivý hovězí vývar krok za krokem
Dnes si ukážeme, jak si připravit domácí hovězí vývar. Poctivý vývar vyžaduje pomalé vaření a kvalitní suroviny. Proto si na jeho přípravu vyhradíme dostatek času.
Autor:admin_vareni