Strouhání do polévky

Jednoduchá zavářka do jakéhokoliv vývaru.


3.2148x
15 min
4×

Postup přípravy

Postup je opravdu velice jednoduchý. Z hrubé mouky a vajíčka vypracujeme tužší těsto. Na struhadle hmotu nahrubo nastrouháme. Strouhání můžeme ihned vkládat do vroucí polévky nebo jej můžeme nechat usušit. Samozřejmě můžeme usušit pouze zbytek, který v polévce nepoužijeme. Strouhání skladujeme v uzavřené nádobce v lednici a použijeme později.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Strouhání do polévky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena