Vaření.czReceptyJátrová polévková zavářka

Játrová polévková zavářka

Příprava je rychlejší než tvarování knedlíčků.


4.414x
20 min
2×

Ingredience

1 ksvejce
100 gpolohrubá mouka
300 ghovězí nebo vepřová játra

podle chuti

česnek
sůl
majoránka
mletý pepř

podle potřeby

hovězí nebo kuřecí vývar

Postup přípravy

Hovězí nebo vepřová játra pomeleme i s oloupaným česnekem. Přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku a polohrubou mouku. Dobře promícháme. Játrovou směs dáme na síto s většími otvory (na halušky) a necháme pomalu prokapat do vařícího hovězího nebo drůbežího vývaru. Můžeme použít i vývar z bujonu. Játrovou polévkovou zavářku vaříme 5 - 8 minut.
user-icon

autor JanaB


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játrová polévková zavářka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena