Bažant pečený na víně

Máte-li chuť na zvěřinu, přpravte si třeba tohoto pečeného bažanta.


4.423x
60 min

Postup přípravy

Bažanta omyjeme a naporcujeme. Necháme ho asi hodinu odležet v marinádě. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno, pór očistíme a také nakrájíme. Marináda: V míse si promícháme sójovou omáčku s vínem a moučkovým cukrem. Po hodině marinování maso opékáme ze všech stran, když dostane zlatavou barvu, tak ho osolíme, přidáme nakrájenou cibuli a pórek a podlijeme marinádou. Dusíme doměkka. Bažanta pečeného na víně podáváme s rýží a zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bažant pečený na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Japonská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena