Kančí kýta na česneku

Recept na snadnou a rychlou úpravu zvěřiny.


4.553x
120 min
4×

Ingredience

50 gslanina
4 stroužkyčesnek
1 špetkasůl
3 kscibule
2 lžícesádlo
3 kuličkynové koření
600 gkančí kýta

Postup přípravy

Kančí kýtu opláchneme, odblaníme, zbavíme tuku, prošpikujeme klínky slaniny a potřeme rozetřeným česnekem se solí. V kastrole rozehřejeme sádlo a maso po všech stranách opečeme. Maso přendáme na pekáč. Přidáme nakrájenou cibuli a nové koření. Kýtu podlijeme horkou vodou a v troubě pečeme doměkka. Při pečení kančí kýtu obracíme, přeléváme šťávou a podle potřeby podléváme horkou vodou. Kančí kýtu na česneku podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovým knedlíkem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kančí kýta na česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena