Kančí kýta na česneku

Recept na snadnou a rychlou úpravu zvěřiny.


4.553x
120 min
4×

Postup přípravy

Kančí kýtu opláchneme, odblaníme, zbavíme tuku, prošpikujeme klínky slaniny a potřeme rozetřeným česnekem se solí. V kastrole rozehřejeme sádlo a maso po všech stranách opečeme.

Maso přendáme na pekáč. Přidáme nakrájenou cibuli a nové koření. Kýtu podlijeme horkou vodou a v troubě pečeme doměkka. Při pečení kančí kýtu obracíme, přeléváme šťávou a podle potřeby podléváme horkou vodou.

Kančí kýtu na česneku podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovým knedlíkem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kančí kýta na česneku

Zpět na recept