Jelení samuraj

Recept na skvělou kulinářskou pochoutku ze zvěřiny.


5.012x
60 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Chilli papričky nakrájíme na tenké proužky. Kýtu vykostíme, odblaníme a nakrájíme na nudličky. Z kostí z kýty uvaříme silný vývar. Pokud koupíme maso již vykostěné, můžeme použít hovězí kosti.

Na sádle osmažíme cibuli dohněda, přidáme na nudličky pokrájenou jelení kýtu a zprudka opečeme. Dále přidáme jalovec, nové koření, celý černý pepř, gulášové koření, rajčatový protlak a nakrájené chilli papričky.

Promícháme, podlijeme vývarem, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Dusíme nejlépe v litinovém hrnci. Když je maso měkké, zahustíme tmavou jíškou.

Jelení samuraj se podává teplý s chlebem.
user-icon

autor Milda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jelení samuraj

Zpět na recept