Recept na guláš ze zvěřiny, který podáváme tradičně s houskovým knedlíkem.
2 stroužky | česnek |
2 ks | cibule |
4 dl | červené víno |
2 lžíce | hladká mouka |
3 lžíce | rajský protlak |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
3 lžíce | pikantní marmeláda |
500 g | jelení plec |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor lucik
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.