Vaření.czMagazínVyhledávání

Vyhledávání

Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem
Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem

Recept inspirovaný thajskou kuchyní, který díky chilli prohřeje. S naším podrobným foto postupem jej připravíte snadno a rychle.

03.12.2021

ČÍST VÍCE
Recept na pečená jablka v ořechové krustě krok za krokem
Recept na pečená jablka v ořechové krustě krok za krokem

Podrobný návod, jak si připravit velmi jednoduchý dezert z jablíček, mletých oříšků a skořice. FOTORECEPT krok za krokem.

18.11.2021

ČÍST VÍCE
Základní suroviny k pečení vánočního cukroví
Základní suroviny k pečení vánočního cukroví

A je to zase tady, za pár týdnů Vánoce. Možná už také přemýšlíte, jaké druhy cukroví letos budou zdobit váš sváteční stůl. Co je zapotřebí k pečení cukroví? Některé suroviny se mohou zaměňovat, jiné jsou nenahraditelné. Pojďme si říct, co by nám před pečením nemělo v nákupním košíku chybět. Suroviny, které cukroví dodávají chuť a vůni.

16.11.2021

ČÍST VÍCE
Recept na smažené karbanátky krok za krokem
Recept na smažené karbanátky krok za krokem

Fotorecept na klasické smažené karbanátky z mletého masa. S bramborovou kaší chutnají výborně, přitom příprava není nijak složitá. Lze si je zpestřit přidáním nastrouhané kořenové zeleniny.

15.11.2021

ČÍST VÍCE
Recept na pravý ukrajinský boršč krok za krokem
Recept na pravý ukrajinský boršč krok za krokem

Recept na pravý ukrajinský boršč - hustou polévku se spoustou zeleniny a masem. Je velmi sytá, zahřeje a skvěle chutná. Polévku se naučíme krok za krokem.

05.11.2021

ČÍST VÍCE
Jak naložit kysané zelí?
Jak naložit kysané zelí?

Knedlo vepřo zelo. Plněné knedlíky se zelím. Tradiční česká jídla, které se bez kysaného zelí nedokážeme představit. Málo která hospodyňka však ví, jak zelí naložit. Stačí přeci zajít do supermarketu a kysané zelí si koupit. Pro ty, kteří přeci jen upřednostňují domácí výrobu kysaného zelí, je tu náš článek s podrobným návodem.

29.10.2021

ČÍST VÍCE
Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem
Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

Recept na velmi oblíbenou boloňskou omáčku, pasta alla bolognese. Směs z mletého masa, zeleniny a těch správných bylinek, která v kombinaci s těstovinami (ideálně špagety) sklidí velký potlesk!

26.10.2021

ČÍST VÍCE
Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj
Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

Pobolívá vás v krku, trápí vás kašel, rýma či migréna? Vyzkoušejte zázvor! Není účinnějšího přírodního léku na všechny neduhy. FOTORECEPT na čaj z čerstvého zázvoru.

25.10.2021

ČÍST VÍCE
Recept na houbovou kulajdu se smetanou krok za krokem
Recept na houbovou kulajdu se smetanou krok za krokem

Dnes se naučíme klasickou českou polévku - kulajdu, kterou vylepšíme smetanou a silným kuřecím vývarem. Hub jsou již plné lesy, ale pokud na sbírání nemáte čas, nevadí, použít můžete i sušené. Vše podle podrobného FOTORECEPTU.

17.10.2021

ČÍST VÍCE
Recept na zázvorovou medicínu krok za krokem
Recept na zázvorovou medicínu krok za krokem

Také vás neustále trápí nějaké to nachlazení, chřipka či kašel? Při neustále měnícím se počasí se není čemu divit. Pojďme na nemoc společně vyzrát domácí zázvorovou medicínou. I pro podporu imunity je velmi účinná.

10.10.2021

ČÍST VÍCE
Videorecept: Koprovka nebo křenovka podle Anny
Videorecept: Koprovka nebo křenovka podle Anny

Mám tu pro vás jeden základ, ze kterého snadno vytvoříte obě varianty. No a to vše bez mouky!!

07.10.2021

ČÍST VÍCE
Podzimní čaje pro zahřátí a silnější imunitu: Sáhněte po zázvoru, černé jeřabině i borůvkách
Podzimní čaje pro zahřátí a silnější imunitu: Sáhněte po zázvoru, černé jeřabině i borůvkách

Konec babího léta na sebe nenechá dlouho čekat. Čekají nás dny chladnější a naše tělo uvítá, když si pravidelně dopřejeme hřejivý čaj. Co takhle místo pytlíku z krabičky sáhnout po čerstvých či sušených bylinkách, zázvoru a ovoci? Jde to i zdravěji a my jsme si pro vás připravili tipy na čaje z domácích surovin ve vybraných receptech.

20.09.2021

ČÍST VÍCE
Není nad poctivou polévku: Zelňačka s klobásou krok za krokem
Není nad poctivou polévku: Zelňačka s klobásou krok za krokem

Recept na klasickou zelňačku, ve které nechybí klobása, uzené maso a mletá paprika. Polévka, která skvěle zahřeje i zasytí. Podle podrobného fotopostupu ji zvládne každý.

13.09.2021

ČÍST VÍCE
Recept na křupavé domácí bramboráky krok za krokem
Recept na křupavé domácí bramboráky krok za krokem

Kdo by neměl rád bramboráky - bramborové placky, které se připravují smažením tenké vrstvy těsta z nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, soli a koření. Bramboráky podle tohoto receptu vám budou při smažení mizet pod rukama!

11.09.2021

ČÍST VÍCE
Recept na slaný houbový koláč krok za krokem
Recept na slaný houbový koláč krok za krokem

Nevíte, co se zbylými žampiony či nasbíranými hříbky? Nebo máte zásobu hub sušených? V každém případě máme pro vás dobrý tip na slané pohoštění a něco dobrého k vínu. Houbový koláč rozhodně nezklame! Naučíme vás ho krok za krokem.

10.09.2021

ČÍST VÍCE
Bylinky našich babiček aneb jak přírodní cestou utužit své zdraví
Bylinky našich babiček aneb jak přírodní cestou utužit své zdraví

Už od dávných časů sbíraly naše babičky a také prababičky bylinky. Dnes jen málo lidí se sbíráním bylinek výrazněji zabývá. A je to velká škoda!

05.09.2021

ČÍST VÍCE
Recept na vepřové maso se šípkovou omáčkou krok za krokem
Recept na vepřové maso se šípkovou omáčkou krok za krokem

Šípková omáčka jedině s kančím? Ochutnejte ji s vepřovým masem, které upravíte jako zvěřinu. Výsledek vás příjemně překvapí! Fotorecept krok za krokem.

04.09.2021

ČÍST VÍCE
Pronikavá chuť čerstvého zázvoru vylepší řadu pokrmů
Pronikavá chuť čerstvého zázvoru vylepší řadu pokrmů

Chuť zázvoru je někomu nepříjemná, někdo ji v pokrmech vyhledává. I kandovaný a obalený v cukru si stále zachovává svou štiplavost. Co teprve čerstvý, strouhaný a vymačkaný na šťávu.

01.09.2021

ČÍST VÍCE
Recept na švestkové čatní krok za krokem
Recept na švestkové čatní krok za krokem

Čatní (chutney) je chuťově velmi výrazná omáčka pocházející z indické kuchyně, podává se k masu i zelenině. Základem je vždy ovoce a spousta koření. Tentokrát si ji připravíme ze švestek, jablek, pomerančové šťávy, skořice, chilli a zázvoru.

31.08.2021

ČÍST VÍCE
Videorecept: Jak se zbavit nepříjemného kašle? Zkuste tymiánový sirup
Videorecept: Jak se zbavit nepříjemného kašle? Zkuste tymiánový sirup

Domácí tymiánový sirup je přírodním lékem na vlhký kašel, který dokáže i v pozdním létě hodně potrápit. Postačí voda, cukr, tymián a med. Stačí krátce povařit a druhý den po vyluhování je sirup připraven k podávání. Zkuste to!

31.08.2021

ČÍST VÍCE
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena