Recept na marinovaný bůček opečený na grilu, který se podle našeho fotoreceptu zaručené podaří.
Budeme potřebovat 500 g bůčku - vepřový bok (část špice – je masitý), 100 ml piva (nejlépe černé), lžíci sojové omáčky, 2 lžíce oleje, 1 lžíci hořčice, 1 lžíci oblíbeného koření, 2 stroužky česneku, hrst zelených bylinek, sůl.
Ingredience na přípravu marinovaného bůčku na grilu nás vyjdou na zhruba 65 Kč.
Grilované vepřové medailonky
(doba přípravy 1 hod )
Grilované vepřové kuličky
(doba přípravy 1 hod )
Vepřové špízy s cuketou
(doba přípravy 45 min )
Grilované plecko po portugalsku
(doba přípravy 1 hod )
Na luxusní grilované maso je zapotřebí jediné - recept na skvělou marinádu!
Kdo z nás by se netěšil na letošní první maso připravené na grilu. Perfektní chuť vepřového, hovězího či kuřecího plátku zajistí marinády z koření, bylinek a dochucovadel. Které jsou ty nej?
autor Markéta v troubě
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena