Jak dochutit maso před grilováním? Tipy na marinádu a koření

Jak dochutit maso před grilováním? Tipy na marinádu a koření

Grilování si my Češi užíváme a rozhodně se nebojíme experimentovat. V následujícím videu nás Lukáš Vokrouhlík - šéfkuchař Grill Akademie Weber - naučí recept na kořenící směs a marinádu. Marináda má chuť masa podpořit, nikoli přebít, míní šéfkuchař. Naložené maso bude připraveno na gril během půl hodiny.

12416×

Zdroj: Aktualne.tv

Další výborné recepty na gril

Grilovaná kukuřice s bylinkovým máslem
(doba přípravy 30 min )

Grilované makrely
(doba přípravy 35 min )

Grilované kuřecí špízy
(doba přípravy 2 hod )

Grilované krůtí placičky
(doba přípravy 1 hod )

Bude vonět až k sousedům! Marinovaný bůček na grilu krok za krokem

Recept na marinovaný bůček opečený na grilu, který se podle našeho fotoreceptu zaručené podaří.

Bude

Top recepty na víkendové grilování podle naší redakce

Konečně nás čeká slunný víkend! Pokud hledáte inspiraci, co všechno se dá hodit na gril, máme pro vás fajn tipy a originální recepty.

Top

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz