Grilovaná kukuřice s bylinkovým máslem

Kukuřičné klasy opečené na grilu a ochucené bylinkovým máslem.


3.06x
30 min

Postup přípravy

V rendlíku na plotně nebo přímo na grilu rozpustíme máslo s medem, odstavíme, přidáme utřený česnek se solí, pokrájené čerstvé bylinky a necháme hodinu stát.

Mezitím opláchneme kukuřičné klasy studenou vodou, osušíme a nakrájíme na menší porce. Potom jednotlivé porce kukuřice zabalíme do alobalu a grilujeme při střední teplotě asi 30 minut.

Před podáváním grilovanou kukuřici potřeme máslovou směsí a podle chuti osolíme.

Zdroj: Eklasa.cz
user-icon

autor Klasa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaná kukuřice s bylinkovým máslem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká