Původní bulharský recept na šopský salát je velmi jednoduchý. Základ v podobě rajčete, papriky, okurky a balkánského sýru můžeme doplnit o černé olivy, výsledek nikdy nezklame.
14.08.2023
Je nejvyšší čas začít se připravovat na Velikonoce a poohlédnout se po receptech na tradiční velikonoční pochoutky. Začneme velikonoční nádivkou s uzeným masem a kopřivami krok za krokem.
06.04.2023
Vyzkoušejte jednoduchý recept s fantastickým výsledkem. Lehce pikantní chorizo těstoviny provoní a rajčatová omáčka s bazalkou vše spojí v dokonalou pochoutku.
26.02.2023
O vánočním čase nesmí na stole chybět houbový kuba. Dnes si tuto staročeskou klasiku z krup připravíme krok za krokem.
25.12.2022
Bramborový salát dělá každý jinak, někdo přidává vejce, jiný cibuli. Náš recept je pouze z brambor, kořenové zeleniny, hrášku, okurek a majonézy. A jaký je ten váš nej?
24.12.2022
Příprava italského pokrmu z lasagní, mletého masa a bešamelové omáčky se může zdát na první pohled složitá, ale výsledek to bohatě vynahradí. Recept vás naučíme krok za krokem.
02.11.2022
Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.
28.10.2022
Valašské frgály jsou tradiční velké koláče. Jejich cena bývá v obchodech přehnaně vysoká, proto se je podle FOTORECEPTU naučíme připravovat doma.
06.09.2022
Poctivý babiččin recept na plněné papriky s voňavou rajskou omáčkou. Podle našeho FOTONÁVODU ho jistě zvládnou uvařit i ti, kteří v kuchyni teprve začínají. A jaká je to dobrota!
30.07.2022
Největší oblibě se těší halušky na Slovensku. I u nás si je rádi připravíme s brynzou, ale také se zelím a slaninou. S námi si nyní můžete připravit druhou variantu krok za krokem.
21.03.2022
Segedínský guláš je maďarská klasika mezi guláši. Každá rodina má určitě svůj vlastní recept na segedín. Tentokrát si ukážeme tradiční postup při vaření tohoto oblíbeného pokrmu.
19.02.2022
Recept je sice trochu časově náročnější, ale odměnou nám bude výborné italské pečivo, které nejlépe chutná potřené olivovým olejem s čerstvými bylinkami.
05.02.2022
Jemný a lahodný dezert, kterým zabodujete! Připravte si pravé italské tiramisu podle našeho FOTORECEPTU.
21.01.2022
Madlenky jsou typickým francouzským sladkým pečivem. Původně se do receptu přidává levandulový med, ale i bez něj se zaručeně podaří. Jsou jemné a křehké.
24.11.2021
Harissa, to je tradiční pálivá omáčka pocházející z arabské kuchyně. Používá se k dochucování pokrmů i samostatně. A má opravdu říz! Dnes si ji připravíme krok za krokem.
04.06.2021
Tzatziki, to je tradiční řecký předkrm jako stvořený pro letní dny. Je lehký a osvěžující. Připravit správné tzatziki není vůbec složité. Základem je výběr kvalitních surovin.
02.06.2021
FOTORECEPT na domácí halušky s brynzou a špekem přímo od slovenského bači. Je to opravdová lahůdka, kterou vás naučíme!
23.05.2021
Zahřejte se! Minestrone je vynikající italská polévka, které se vaří na nespočet způsobů. V každé oblasti Itálie je tato vydatná polévka připravována s různými obměnami a v podstatě se v ní zužitkuje téměř jakákoliv zelenina.
20.04.2021
Recept na výbornou smetanovou koprovou omáčku. Jen málo surovin zajistí lahodnou a jemnou chuť této oblíbené české klasiky.
31.03.2021
Milujete pizzu stejně jako my? V tom případě vám nesmí uniknout tento recept na domácí pizzu Margherita, která je nenáročná na přípravu i suroviny, ale na chuti jí to rozhodně neubírá.
21.10.2019
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena