Rádi byste při vaření využili mladý špenát, který je právě k dostání, případně vám roste ve skleníku nebo na zahrádce? Zapečte jej s lasagnemi a připravte tak výborný bezmasý pokrm, na kterém si pochutná celá rodina.
15.05.2022
Tentokrát si připravíme jemné tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce. Jen pár surovin stačí k tomuto výbornému pokrmu, který si zamilujete! Navíc, pokud máte v mrazáku ještě zásobu jahod z loňska, je čas je před sezónou ještě šikovně použít.
09.05.2022
Recept na marinovaný bůček opečený na grilu, který se podle našeho fotoreceptu zaručené podaří.
08.05.2022
Hledáte fajn recept na slané pohoštění? Tomuto chřestovému slanému koláči jen tak někdo neodolá. Vyzkoušejte jej připravit podle fotoreceptu krok za krokem. Je jemný, nadýchaný a zmizí ze stolu bleskovou rychlostí.
06.05.2022
Nastala sezóna chřestu. Je tedy na čase vyzkoušet předkrm z chřestu v kombinaci s jemnou holandskou omáčkou.
05.05.2022
Chutný oběd se dá připravit i z mála surovin, rychle a levně. Nevěříte? Uhlířina je toho důkazem - starý český recept z brambor, špeku a domácích noků.
02.05.2022
Vyzkoušejte polévku ze zeleného chřestu. Je jemná, krémová a s rozpečenou bagetkou sypanou sýrem chutná báječně. Recept je velmi jednoduchý.
25.04.2022
Jemný, křehký a chuťově na jedničku! Koláč z rebarbory, který se rozplývá na jazyku. Je trochu náročnější na přípravu, ale podle FOTONÁVODU vám celé pečení usnadníme.
20.04.2022
Připravte si s námi recept, kde využijete právě rostoucí medvědí česnek. Mimo sezónu můžete použít i jakékoliv jiné pesto a bylinky. Těmito roládkami ani návštěvu neurazíte.
02.04.2022
Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.
30.03.2022
Využijte pesto z medvědího česneku a cuketu i netradičně, například do těchto skvělých cuketových tyčinek se sýrem. Budou mizet z talíře ihned po upečení.
21.03.2022
Také se těšíte, až si z jarní procházky přinesete čerstvé listy medvědího česneku? Medvědí česnek je přírodním antibiotikem, antioxidantem a zdrojem vitaminu C. Dnes si z něj připravíme výborné pesto, které má při vaření pestré využití.
17.03.2022
Dnes vás naučíme dezert ze samých zdravých surovin. A u téhle sladké dobroty stačí sníst opravdu jen jeden kousek, řez je velmi sytý. Na přípravu je potřeba výkonný mixér.
16.03.2022
Vyzkoušejte recept na zdravý semínkový a krásně křupavý chlebík krok za krokem. Oproti jinému pečivu obsahuje méně kalorií a především méně lepku, ale je v něm hodně vlákniny. A tento je opravdu výborný!
12.03.2022
Tentokrát si připravíme moučník vonící po čokoládě. Je velmi snadný na přípravu a na odměření surovin nám bude stačit hrnek. Fotorecept krok za krokem, který se před nadcházejícím víkendem bude určitě hodit.
03.03.2022
Tip na vynikající bezmasý oběd inspirovaný asijskou kuchyní, ve kterém jsou základem udon nudle. Překvapí vás snadnou a velmi rychlou přípravou.
25.02.2022
V jednoduchosti je krása, to platí i v kuchyni. Dnes si podle fotonávodu připravíme tataráček z lososa, na který budeme potřebovat jen pár ingrediencí. Pokrm můžeme podávat i jako slavnostní pohoštění pro hosty.
13.02.2022
Recept je sice trochu časově náročnější, ale odměnou nám bude výborné italské pečivo, které nejlépe chutná potřené olivovým olejem s čerstvými bylinkami.
05.02.2022
Tip na vydatný veganský oběd na způsob oblíbené české klasiky, který vás naučíme krok za krokem. Na recept budeme potřebovat jen pár surovin a základem je samozřejmě zelenina, rýže a tofu.
22.01.2022
Dnes vás naučíme křupavé domácí müsli, které je prostě úžasné! Chuťově vynikající a hlavně - přesně víte, co do něj dáte. FOTORECEPT krok za krokem.
17.01.2022
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena