Řadit podle
Filtrovat
4.0 4x
Rychlý recept na dokonalé pohoštění k různým příležitostem.
ČÍST VÍCE10min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Recept ze srnčího masa.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 21x
Jednoduché a chutné steaky z divočáka.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 8x
Divočina, které se nemusíme bát.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.7 3x
Srnčí kýta připravená jako plněný závitek. Výborný recept na slavnostní oběd či večeři.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.7 3x
Čirá, mírně nažloutlá až nahnědlá polévka. Recept typické vůně a bohaté chuti, s vložkou nakrájeného masa, knedlíčků a žampionů.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | ostatní kuchyně |
3.3 12x
Nenáročný recept na marinovaná kachní prsa.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 75x
Vynikající, ale trochu časově náročnější recept na přípravu zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 91x
Máte doma srnčí kýtu a nevíte, jak ji připravit? Vyzkoušejte tento recept. Zní trochu zmateně, ale chutná znamenitě!
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.1 108x
Steaky z mladého divočáka se dají koupit ve vybraných masnách. Steaky jsou přes noc marinované v popsaném nálevu, klasicky upečené na ocelové pánvi s rastrovaným dnem.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z chorvatské kuchyně kuchyně |
3.1 8x
Žampiony z mikrovlnky plněné ochuceným tvarohem.
ČÍST VÍCE35min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.1 146x
Milujete zvěřinu? Pak vyzkoušejte tento jednoduchý recept. Srnčí panenka dušená s ananasem.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.1 53x
3.0 66x
Maso z větší srnčí kýty zpracováno na způsob steaku.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 958x
Srnčí masíčko je velice tuhé, proto mu naše marinování velice pomůže a kysané zelí dodá jídlu ostřejší chuť a chřupavost.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 2x
Recept na výborně připraveného zajíce upečeného na plátcích cibule.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 298x
Silný zvěřinový vývar zdobený šlehačkou. Pokud chcete mít vývar ještě silnější, přidejte do něj i telecí kosti.
ČÍST VÍCEPolévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 94x
Dobrota pro ty, které mají kamarády myslivce.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 67x
Zvěřinový guláš je velmi oblíbený pro svou zvláštní vůni a chuť.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1269x
Utopený zajíc s houbami a zeleninou.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena