Srnčí masíčko je velice tuhé, proto mu naše marinování velice pomůže a kysané zelí dodá jídlu ostřejší chuť a chřupavost.
50 g | slanina |
- - | česnek |
- - | sůl |
400 g | brambory |
200 g | cibule |
- - | mouka hladká |
400 ml | pivo |
1 ks | mrkev |
100 g | klobása |
- - | pepř mletý |
200 g | zelí kysané |
- - | olej olivový |
- - | koření nové |
800 g | plec srnčí |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.