Srnčí kotlety

Rychlý recept na dokonalé pohoštění k různým příležitostem.


4.04x
10 min

Ingredience

2 lžíceolej
2 lžičkysůl
2 lžícevývar
15 dkgmáslo
1 lžičkamletý černý pepř
1 kgsrnčí hřbet

Postup přípravy

Ze srnčího hřbetu z mladého kusu nasekáme kotlety, potřeme je olejem a necháme 2 - 3 hodiny odležet. Teprve po odležení maso osolíme a opepříme. Na prudkém ohni kotlety opékáme na pánvi na másle po každé straně asi 1 minutu. Potom nepatrně podlijeme vývarem, přidáme syrové máslo, necháme vysmahnout do tuku a ihned kotlety podáváme, aby neztvrdly. Srnčí kotlety podáváme s chlebem.
user-icon

autor Jurajda

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Srnčí kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena