Zaječí frikasé

Výtečné frikasé.


3.153x
90 min

Postup přípravy

Polovinou slaniny nakrájenou na proužky prošpikujeme zaječí maso. Druhou polovinu nakrájíme na drobné kostičky, které pomalu vyškvaříme. Na tomto základě maso opečeme dozlatova, osolíme, opepříme. Rajčata rozmixujeme a okořeníme tymiánem a bobkovým listem. Rajčatovou kaší přelijeme zaječí maso a vaříme doměkka. Dochutíme a podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zaječí frikasé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena