Zajíc v polévce

Utopený zajíc s houbami a zeleninou.


2.91269x
45 min

Postup přípravy

Maso, zaječí předek, krk, játra a srdce, nakrájíme na kousky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme nadrobno.

V kastrolu rozpustíme slaninu. Přidáme sádlo a potom maso i zeleninu. Vše důkladně osmahneme, přilijeme vodu, osolíme, přidáme houby a koření. Zajíce v polévce vaříme doměkka. Kysanou smetanu rozmícháme hladce s moukou a touto směsí polévku zahustíme. Okyselíme vínem.

Zajíce v polévce podáváme teplého, nejlépe s čerstvým pečivem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zajíc v polévce

Zpět na recept