Vaření.czReceptySteaky z divočáka na česneku

Steaky z divočáka na česneku

Jednoduché a chutné steaky z divočáka.


3.921x
45 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší steaky a dáme přes noc (lépe déle) naložit do marinády, kterou připravíme smícháním oleje, koření a česneku. Další den opečeme na pánvi - není třeba už žádného dalšího tuku, ani sůl. Až máme maso pěkně do červena propečené, servírujeme steaky z divočáka s brambory nebo bramborovou kaší.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Steaky z divočáka na česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena