Dušené šťavnaté kančí maso s chutnou šťávou na přelití a domácími bramborovými plackami jako oblíbenou přílohou.
30 dkg | slanina |
0.5 hrnku | olej |
1 lžička | sůl |
2 lžíce | máslo |
3 ks | cibule |
1 lžička | kmín |
1 snítka | tymián |
30 dkg | žampiony |
3 lžíce | hladká mouka |
1 lžička | mletá paprika |
5 kuliček | celý pepř |
350-500 g | kančí kýta |
autor Veronika
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.