Marinované kančí

Podle receptu můžeme připravit i kančí panenku nebo vepřovou kýtu.


0.00x

Ingredience

2 lžícerozmarýn
1 lžíceocet balsamico
3 lžícesojová omáčka
2 kgkančí hřbet
1 sklenicezázvorovo-pomerančová marmeláda

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Maso naklepeme a naložíme přes noc do marinády připravené ze sojové omáčky, marmelády, octa balsamico a bylinek. Rozmarýn můžeme z části nahradit lžící provensálských bylinek. Druhý den maso zprudka opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Maso přemístíme do pekáčku a na pánev vlijeme marinádu. Necháme krátce probublat a vlijeme ji pod maso. Pekáček dáme na 30 minut do trouby vyhřáté na 220 °C. Marinované kančí podáváme s pečenými brambory a zeleninovým salátem.
user-icon

autor Hanka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinované kančí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena