Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš je velmi oblíbený pro svou zvláštní vůni a chuť.


2.967x
90 min
1×

Postup přípravy

Na pánvi vyškvaříme na nudličky pokrájenou slaninu, přidáme tuk a na kousky pokrájené maso, které ze všech stran opečeme. Potom přidáme drobně nakrájenou cibuli a mrkev, krátce osmahneme a podlijeme horkou vodou. Přidáme koření, sůl, guláš přiklopíme a pod pokličkou dusíme přibližně hodinu. Ke konci přilijeme mouku rozkvedlanou v kysané smetaně, přidáme na kostičky nakrájené okurky a povaříme. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zvěřinový guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena