Recepty
Magazín
Fotorecepty
Kuchařky
Přihlásit se
Vaření.cz
Kategorie receptů
Ryby a plody moře
Ryby a plody moře
Víte, jak nejlépe zpracovat sladkovodní a mořské ryby? Nebo se inspirujte našimi tipy, díky kterým si zamilujete také další dary moře – třeba škeble, kraby, chobotnice nebo humry.
Počet uvaření
Hodnocení
Doba přípravy
Pečený losos se smetanovým špenátem
4,8
30
min
Špagety s tuňákem, černými olivami a parmazánem
4,5
30
min
Plzeňský kapr
4,7
35
min
Pečení pstruzi na másle a bylinkách
4,4
60
min
Tofu placičky s tuňákem
4,5
10
min
Pečenáče
4,6
90
min
Pad Thai
4,7
60
min
Salát s tuňákem a jogurtem
4,7
20
min
Candát na rozmarýnu se zapečenými bramborami
4,6
60
min
Tuňáková směs s kuskusem na topinky
4,3
35
min
Jarní palačinky s tuňákem
4,5
60
min
Čočkovo-avokádový salát
4,7
30
min
Marinované krevety na grilu
4,0
30
min
Rychlá rybičková pomazánka
4,5
10
min
Jemná pomazánka z uzené makrely
4,6
20
min
Nakládané papriky plněné zelím
3,0
60
min
Kapří salát
4,9
60
min
Pečená treska na kedlubnách
4,8
30
min
Štika na smetaně
3,0
30
min
Předchozí
1
2
3
4
5
...
9
Další
Přejít na stránku:
Přejít
Hlavní nabídka
Úvod
Recepty
Fotorecepty
Kuchařky
Magazín
Rady
Slovník pojmů
Kontakt
Další odkazy
Podmínky služby Vaření.cz
Cookies
Nastavení soukromí
Ochrana osobních údajů
Zpracování osobních údajů
Volné pozice
Zpravodajství a služby
Aktuálně.cz
HN.cz
Ekonom
Žena
Centrum
Celebrity
Práce
Televizní program
Centrum.cz
|
Atlas.cz
Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena