Marinované krevety na grilu

Náš oblíbený recept Jiřího Krampola.


4.08x
30 min
3×

Postup přípravy

Krevety opláchneme, osušíme a naložíme na hodinu do marinády z oleje,
nasekaných bylinek, citronové šťávy a trošky soli. Směs občas promícháme.

V pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje. Vložíme krevety a 4 minuty restujeme. Pak krevety vyjmeme, dáme na chvíli do tepla a pánev odstavíme z ohně. Do horkého oleje přidáme cibuli, rozetřený česnek a chilli spolu s trochou
marinády a necháme zpěnit.

Krevety rozdělíme na talíře a přelijeme chilli omáčkou. Marinované krevety na grilu
podáváme s listy salátu, který pokapeme citronem a olivovým olejem.
user-icon

autor Karolína


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinované krevety na grilu

Zpět na recept