Recept na přírodně připraveného candáta s chutí rozmarýnu. Rybu podáváme jako hlavní chod s bramborami zapečenými se sýrem a smetanou.
4 porce | candát s kůží |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
rozmarýn | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
2 ks | vejce |
70 g | parmazán |
1 ks | velká cibule |
150 ml | zakysaná smetana |
800 g | brambory vařené ve slupce |
podle potřeby | |
40 g | máslo |
hladká mouka | |
100-150 ml | rybí vývar |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.