Smažené rybí filety z candáta

Recept na křupavé smažené filety z candáta s omáčkou z bílé ředkve.


5.01x
45 min

Postup přípravy

Bílou ředkev oloupeme, jemně nastrouháme a přebytečnou tekutinu vymačkáme. V míse promícháme zakysanou smetanu s majonézou, přidáme ředkev, sůl a pepř a omáčku necháme v lednici odležet.

Očištěné filety osolíme a obalíme v prosáté mouce, rozšlehaných vejcích a panko strouhance. Obalenou rybu smažíme v mírně rozehřátém oleji, po obou stranách a dozlatova.

Smažené rybí filety z candáta rozdělíme na porce a servírujeme s plátkem citronu a studenou omáčkou z bílé ředkve. Pokrm podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou pečené brambory.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažené rybí filety z candáta

Zpět na recept