Vaření.czReceptySmažené rybí filety z candáta

Smažené rybí filety z candáta

Recept na křupavé smažené filety z candáta s omáčkou z bílé ředkve.


5.01x
45 min

Ingredience

100 mlmajonéza
4 plátkycitron
300 mlzakysaná smetana
0.4 ksbílá ředkev
4 ksfilet z candáta

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

trojobal

2 ksvejce
hladká mouka
strouhanka Panko

na ozdobu

čerstvá pažitka

Postup přípravy

Bílou ředkev oloupeme, jemně nastrouháme a přebytečnou tekutinu vymačkáme. V míse promícháme zakysanou smetanu s majonézou, přidáme ředkev, sůl a pepř a omáčku necháme v lednici odležet. Očištěné filety osolíme a obalíme v prosáté mouce, rozšlehaných vejcích a panko strouhance. Obalenou rybu smažíme v mírně rozehřátém oleji, po obou stranách a dozlatova. Smažené rybí filety z candáta rozdělíme na porce a servírujeme s plátkem citronu a studenou omáčkou z bílé ředkve. Pokrm podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou pečené brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Smažené rybí filety z candáta

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena