Candát v perníkové krustě

Nevšední úprava tradiční české ryby. Nemusíte se bát, recept není složitý.


3.04x
30 min

Ingredience

2 lžíceolej
sůl
2 lžícemáslo
mletý pepř
4 lžícestrouhaný perník
4 plátkyplátky pomeranče
4 ksfilety z candáta s kůží

Postup přípravy

Filety z candáta osolíme a opepříme. Na pánev rozprostřeme pečící papír, pokapeme ho olivovým olejem a candáta opečeme kůží dolů. Následně rybu přemístíme na plech.

Promícháme nastrouhaný perník s máslem a vytvoříme lepkavou drobenku. Perníkovou drobenku rozprostřeme na neopečenou stranu ryb, plech vložíme do předehřáté trouby na 180 °C.

Candáta v perníkové krustě pečeme dokud perníková drobenka neztuhne. Nesmí se ale připálit.

Candáta v perníkové krustě podáváme s bramborami a plátkem čerstvého pomeranče.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Candát v perníkové krustě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena