Candát v perníkové krustě

Nevšední úprava tradiční české ryby. Nemusíte se bát, recept není složitý.


3.04x
30 min

Postup přípravy

Filety z candáta osolíme a opepříme. Na pánev rozprostřeme pečící papír, pokapeme ho olivovým olejem a candáta opečeme kůží dolů. Následně rybu přemístíme na plech.

Promícháme nastrouhaný perník s máslem a vytvoříme lepkavou drobenku. Perníkovou drobenku rozprostřeme na neopečenou stranu ryb, plech vložíme do předehřáté trouby na 180 °C.

Candáta v perníkové krustě pečeme dokud perníková drobenka neztuhne. Nesmí se ale připálit.

Candáta v perníkové krustě podáváme s bramborami a plátkem čerstvého pomeranče.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Candát v perníkové krustě

Zpět na recept