Pečený losos se smetanovým špenátem

Pečeného lososa na másle podáváme se smetanovým listovým špenátem a opékanými brambory. Rychlý a snadný oběd nebo večeře.


4.8171x
30 min
46×

Postup přípravy

Porce lososa bez kůže omyjeme, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Mražené špenátové listy necháme povolit a nakrájíme nahrubo.

Na oleji zpěníme cibuli a česnek, vmícháme špenát, osolíme, opepříme a necháme podusit. Když šťáva vysmahne, vlijeme smetanu a prohřejeme. V pánvi na másle propečeme lososa z obou stran a můžeme podávat.

Vhodnou přílohou k pečenému lososu se smetanovým špenátem jsou opečené brambory.

Vyzkoušejte i jiné recepty na lososa

user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečený losos se smetanovým špenátem

Zpět na recept