Kapří salát

Domácí rybí salát z kapra.


4.930x
60 min
2×

Postup přípravy

Maso ze dvou menších kaprů povaříme 10 minut ve vodě, do které jsme přidali lžíci soli, 2 bobkové listy, 5 kuliček nového koření a 5 kuliček pepře. Po zchladnutí vybereme větší kosti, ty menší změknou po naložení do nálevu z octa a vody.

V nálevu necháme maso 2 dny. Pak nálev slijeme, maso pokrájíme na malé kousky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, moravanku a dochutíme solí, mletým pepřem a octem. Nakonec do salátu vmícháme majonézu.

Kapří salát podáváme s pečivem.

user-icon

autor Jana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapří salát

Zpět na recept