Kapří salát

Domácí rybí salát z kapra.


4.930x
60 min
2×

Ingredience

1 lžícesůl
1 dílocet
1 kscibule
1 ksmajonéza
2 dílyvoda
2 kskapr
2 listybobkový list
5 kuličeknové koření
1 sklenicemoravanka
5 kuličekcelý pepř

Postup přípravy

Maso ze dvou menších kaprů povaříme 10 minut ve vodě, do které jsme přidali lžíci soli, 2 bobkové listy, 5 kuliček nového koření a 5 kuliček pepře. Po zchladnutí vybereme větší kosti, ty menší změknou po naložení do nálevu z octa a vody. V nálevu necháme maso 2 dny. Pak nálev slijeme, maso pokrájíme na malé kousky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, moravanku a dochutíme solí, mletým pepřem a octem. Nakonec do salátu vmícháme majonézu. Kapří salát podáváme s pečivem.
user-icon

autor Jana

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kapří salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena