Recept na výborný kuřecí vývar se smaženými mandlo-masovými knedlíčky, který podáváme zejména při slavnostních příležitostech.
2 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
3.5 l | voda |
4 ks | mrkev (menší) |
10 kuliček | celý černý pepř |
6 ks | kuřecí skelety |
1 ks | celer |
2 ks | menší petržel |
4 ks | stonek petrželové naťě |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
petrželka | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
2 ks | vejce |
75 ml | mléko |
60 g | mandle |
1 lžíce | polohrubá mouka |
4 lžíce | nastrouhaná houska |
100 g | kuřecí maso vařené |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena