Passatelli

Výborná polévka - vývar s parmazánovými knedlíčky.


5.03x
25 min
Podobné recepty

Postup přípravy

Strouhanku s moukou a parmazánem promícháme v misce. Osolíme, opepříme, přidáme špetku skořice, muškátového oříšku a trochu citronové kůry a zamícháme do suché směsi. Pak přidáme vejce a vypracujeme pevné těsto.

V horkém (drůbežím, hovězím nebo třeba i zeleninovém) vývaru uvaříme do měkka mrkev nakrájenou na julienne.

Mezitím na plech vyložený pečicím papírem protlačíme těsto v mačkadle, případně jej nastrouháme na hrubém struhadle.

Ve chvíli, kdy je mrkev měkká, přidáme parmazánové nočky a povaříme asi 6 minut.

Passatelli můžeme ihned podávat.
user-icon

autor cubeec


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Passatelli

Zpět na recept