Vyzkoušejte recept na dvojitý vývar tzv. consomé z drůbežího masa, který je vhodný i pro sváteční vánoční menu.
2 stroužky | česnek |
0.5 ks | cibule |
5 ks | bílek |
1 ks | rajče |
0.3 ks | pórek |
1 ks | mrkev |
1 ks | bobkový list |
1 řapík | řapíkatý celer |
2.5 l | drůbeží vývar |
15 kuliček | celý černý pepř |
5 kuliček | celé nové koření |
500 g | mleté drůbeží maso |
1 ks | menší cibule se slupkou |
podle chuti | |
---|---|
sůl |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.