Vyzkoušejte recept na dvojitý vývar tzv. consomé z drůbežího masa, který je vhodný i pro sváteční vánoční menu.
2 stroužky | česnek |
0.5 ks | cibule |
5 ks | bílek |
1 ks | rajče |
0.3 ks | pórek |
1 ks | mrkev |
1 ks | bobkový list |
1 řapík | řapíkatý celer |
2.5 l | drůbeží vývar |
15 kuliček | celý černý pepř |
5 kuliček | celé nové koření |
500 g | mleté drůbeží maso |
1 ks | menší cibule se slupkou |
podle chuti | |
---|---|
sůl |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena