Hovězí vývar s hráškem a rýží

Klasická a na přípravu jednoduchá polévka pro všední dny i na víkend.


0.00x
60 min

Postup přípravy

Hovězí maso a kosti dáme do hrnce se studenou vodou, přidáme sůl, pepř, nové koření a menší množství kořenové zeleniny, přivedeme k varu. Po změknutí masa polévku přecedíme, vložíme zpět maso pokrájené na drobno, vložíme konzervovaný nebo mražený hrášek a zvlášť uvařenou a scezenou rýži. Hovězí vývar s hráškem a rýží podáváme s pečivem nebo krutony.


Recept na poctivý hovězí vývar krok za krokem


Dnes si ukážeme, jak si připravit domácí hovězí vývar. Poctivý vývar vyžaduje pomalé vaření a kvalitní suroviny. Proto si na jeho přípravu vyhradíme dostatek času.


Recept


Zavářky do polévek: Zkuste domácí nudle, játrové knedlíčky i nočky se sýrem


Zavářky a vložky polévku nejen zahustí, ale také zvýší její výživnost a sytivost. Pojďme se společně naučit základní strouhání, domácí nudle, knedlíčky, noky i nudle z palačinkového těsta.


Zavářky

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí vývar s hráškem a rýží

Zpět na recept