Hovězí maso a kosti dáme do hrnce se studenou vodou, přidáme sůl, pepř, nové koření a menší množství kořenové zeleniny, přivedeme k varu. Po změknutí masa polévku přecedíme, vložíme zpět maso pokrájené na drobno, vložíme konzervovaný nebo mražený hrášek a zvlášť uvařenou a scezenou rýži. Hovězí vývar s hráškem a rýží podáváme s pečivem nebo krutony.
Recept na poctivý hovězí vývar krok za krokem
Dnes si ukážeme, jak si připravit domácí hovězí vývar. Poctivý vývar vyžaduje pomalé vaření a kvalitní suroviny. Proto si na jeho přípravu vyhradíme dostatek času.
Zavářky do polévek: Zkuste domácí nudle, játrové knedlíčky i nočky se sýrem
Zavářky a vložky polévku nejen zahustí, ale také zvýší její výživnost a sytivost. Pojďme se společně naučit základní strouhání, domácí nudle, knedlíčky, noky i nudle z palačinkového těsta.
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena