Poctivý vývar vyžaduje čas a pomalé vaření, díky němuž dosáhne své síly a plné chuti. Hodí se do všech polévek, omáček, ale i jako základ pod pečené maso, při přípravě rizota a dalších pokrmů, které potřebují chvíli k dušení a prolnutí chutí. Vývar, kterému nechybí "štáva", jak na to? Zkuste naše prověřené recepty.
(doba přípravy null min)
Drůbeží vývar s mandlovými knedlíčky
(doba přípravy 160 min)
Polévka s drožďovými knedlíčky od babičky
(doba přípravy 60 min)
Plněné taštičky v kuřecím vývaru
(doba přípravy 90 min)
(doba přípravy 90 min)
(doba přípravy null min)
(doba přípravy 160 min)
(doba přípravy 60 min)
Drůbeží vývar s pórkem a knedlíčky
(doba přípravy 160 min)
Zavářky do polévek: Zkuste domácí nudle, játrové knedlíčky i nočky se sýrem
Zavářky a vložky polévku nejen zahustí, ale také zvýší její výživnost a sytivost. Pojďme se společně naučit základní strouhání, domácí nudle, knedlíčky, noky i nudle z palačinkového těsta.
Videorecept: Polévka s játrovými knedlíčky jako od maminky
Zkuste si připravit a ochutnat polévku s vynikajícími játrovými knedlíčky, které chutnají jako od maminky.
Úvodní foto: Shutterstock.com
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena