Vyzkoušejte recept na domácí batátové noky s parmazánem a špenátem. Jsou skvělé!
1 stroužek | česnek |
1 lžička | sůl |
500 g | batáty |
1 hrnek | ricotta |
1.5 hrnku | polohrubá mouka |
0.3 hrnku | parmezán |
100 ml | smetana ke šlehání |
1 balení | listový špenát |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř | |
podle potřeby | |
máslo |
autor Markéta v troubě
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.