Jak poznat dobré jídlo? No přece podle kvalitních poctivých ingrediencí a s láskou doma vařené. Této lásce jsem propadla už dávno, dala mi ji do vínku moje babička. "Copak by to bylo za hospodyňku, která neumí zadělat kynuté?" Její rady a kouzlo tradičních receptů v kombinaci s netradičním přístupem - i to může být cesta k žaludkům mnoha moderních strávníků. Ale to vědění našich nejbližších a nejlepších kuchařek, to nám nikdo nevezme. Takže dobrou chuť!
autor Pepína
Řadit podle
Filtrovat
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.