Chuť marinády a později omáčky prostoupí v tomto receptu výrazně do masa.
sůl | |
2 ks | vepřová kotleta |
mletý černý pepř | |
marináda | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
1 lžička | olej |
0.5 lžičky | sůl |
1 ks | vejce |
1 lžíce | solamyl |
1 lžíce | hořčice |
1 lžíce | sójová omáčka |
0.5 lžičky | mletý černý pepř |
podle potřeby | |
olej na smažení | |
voda na podlití |
autor Michy
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.