Rošťácká vepřová kotleta

Chuť marinády a později omáčky prostoupí v tomto receptu výrazně do masa.


4.044x
15 min
11×

Postup přípravy

Vepřovou kotletu naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Na krajích nařízneme.

Ze všech ingrediencí (dochucovačů, koření, vajec a solamylu) si vymícháme marinádu, česnek do marinády prolisujeme. Maso marinujeme v takto připravené směsi celých 24 hodin.

Na pánvi rozpálíme trochu oleje, obalené plátky (trochu okapané) osmažíme dozlatova. Podlijeme zbylou marinádou, zředíme ji trochou vody a krátce provaříme na výbornou omáčku.

Roštáckou vepřovou kotletu podáváme s čerstvou zeleninovou oblohou, vařeným bramborem nebo jen chlebem.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rošťácká vepřová kotleta

Zpět na recept