Znojemské hovězí kostky

Recept na hovězí maso s okurkami. Nejlépe chutnají s rýží nebo knedlíkem.


4.645x
90 min
9×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a usmažíme na oleji do zrůžovění. Opečeme na ní maso, přiklopíme pokličkou a dusíme. Maso pustí šťávu. Po vydušení na tuk maso osolíme, opepříme, přidáme hořčici, podlijeme vodou a dusíme za občasného podlévání doměkka.

Mezitím si nakrájíme okurky a kabanos na kostičky. Omáčku zahustíme jíškou, přidáme kabanos a okurky, krátce povaříme a dochutíme solí.

Znojemské hovězí kostky podáváme s rýží nebo knedlíkem a před podáváním maso posypeme nasekaným vařeným vejcem.
user-icon

autor JanaB


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Znojemské hovězí kostky

Zpět na recept