Znojemské hovězí kostky

Recept na hovězí maso s okurkami. Nejlépe chutnají s rýží nebo knedlíkem.


4.645x
90 min
9×

Ingredience

1 lžíceslunečnicový olej
1 lžičkaplnotučná hořčice
200 ghovězí zadní
1 ksstřední cibule

podle chuti

sůl
1-2 lžícesladkokyselá okurka
mletý černý pepř

na ozdobu

1 ksvejce natvrdo

podle potřeby

instantní jíška

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a usmažíme na oleji do zrůžovění. Opečeme na ní maso, přiklopíme pokličkou a dusíme. Maso pustí šťávu. Po vydušení na tuk maso osolíme, opepříme, přidáme hořčici, podlijeme vodou a dusíme za občasného podlévání doměkka. Mezitím si nakrájíme okurky a kabanos na kostičky. Omáčku zahustíme jíškou, přidáme kabanos a okurky, krátce povaříme a dochutíme solí. Znojemské hovězí kostky podáváme s rýží nebo knedlíkem a před podáváním maso posypeme nasekaným vařeným vejcem.
user-icon

autor JanaB

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Znojemské hovězí kostky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena