Jeden z nejznámějších receptů italské kuchyně - boloňské špagety.
2 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
1 ks | mrkev |
2 lžíce | rajčatový protlak |
450 g | špagety |
3 lžíce | olivový olej |
250 g | mleté hovězí maso |
1 lžíce | čerstvá bazalka |
100 g | parmská šunka |
280 g | konzervovaná rajčata |
80 g | kuřecí játra |
150 g | bílé víno (marsala) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř |
autor Nakladatelství Slovart
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.