Řadit podle
Filtrovat
5.0 16x
Recept na chutnou přílohu k pečenému masu.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.7 82x
Recept na super rychlou polévku, po které se u nás vždy jen zapráší.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 39 lidí
4.6 37x
Velmi dobrá pomazánka na topinky. Recept výborně chutná i na čerstvém pečivu.
ČÍST VÍCE15min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 206x
Zelenina ve spojení s kuřecím masem a chutný salát je na světě.
ČÍST VÍCE20min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 16 lidí
4.5 51x
Klasická a velmi aromatická pomazánka z pravých olomouckých tvarůžků. Nenechejte se odradit délkou fermentace, protože výsledek stojí opravdu za to.
ČÍST VÍCE30min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.5 28x
Recept na klasickou houbovou omáčku.
ČÍST VÍCE20min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.5 13x
Recept na závitky z vepřového masa. Plníme ochucenou směsí.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 14x
Recept na naložené syrečky.
ČÍST VÍCE20min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 19x
Jednoduché závitky plněné slaninou a zelím. Hodí se i ke svátečnímu obědu.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 10x
Vepřové maso plněné zelím, párkem a vejci s jemnou smetanovou omáčkou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 35x
Recept na dušené červené zelí vhodné ke zvěřině. Sádlo, hovězí vývar a jalovec dodají zelí specifickou chuť.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.2 9x
Tvarohové palačinky zdobené šlehačkou a posypané oříšky.
ČÍST VÍCE45min | Dezerty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 14x
Jednoduché a levné rizoto. Hlavní chod připravený velmi rychle.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.0 521x
4.0 830x
Rychlá a velice jednoduchá pórková polévka.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 131 lidí
3.9 73x
Vyzkoušejte recept na hustou a sytou polévku z hub, kořenové zeleniny a brambor.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.8 12x
Recept na krémovou polévku z jednoho hrnce.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 63x
Čevabčiči pochází z jihoslovanské kuchyně, postupně však tyto malé kořeněné šišky získaly oblibu ve všech zemích Evropy.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | vařili 4 lidé
3.5 167x
Tato polévka se výtečně hodí pro slavnostní příležitost a všechny strávníky s ní mile překvapíte.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.5 151x
Játra na slanině se smetanovou šťávou. Použít můžete libovolná játra - hovězí, vepřová nebo drůbeží. Záleží, která máte rádi
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena