Dýňové zelí se smetanou

Recept na chutnou přílohu k pečenému masu.


5.016x
45 min

Postup přípravy

Dýni okrájíme, vyčistíme, nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme.

Na sádle osmahneme cibuli, přidáme na kostky nakrájenou dýni, trochu octa, sůl, kmín. Dusíme do poloměkka. Zahustíme zakysanou smetanou s lžící hladké mouky a dovaříme doměkka.

Dýňové zelí se smetanou podáváme s pečeným masem (kachnou) a knedlíkem.
user-icon

autor maghra


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dýňové zelí se smetanou

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.