Játra na slanině speciál

Játra na slanině se smetanovou šťávou. Použít můžete libovolná játra - hovězí, vepřová nebo drůbeží. Záleží, která máte rádi


3.5151x
45 min
7×

Postup přípravy

Játra očistíme a nakrájíme je na menší kousky. Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Rozehřejeme si pánev a vyškvaříme na ní slaninu. Vsypeme cibuli a necháme zesklovatět. Pak přidáme játra a prudce je osmahneme, aby se zatáhla. Když se játra zatáhnou, zaprášíme je paprikou, velmi krátce osmahneme a polijeme je horkou vodou nebo vývarem. Játra přiklopíme a dusíme je doměkka. Před dokončením přidáme do omáčky smetanu podle chuti. Může být i zakysaná. Játra na slanině už jen prohřejeme a osolíme. Nevaříme. Játra na slanině speciál můžeme podávat s rýží nebo houskovým knedlíkem.
user-icon

autor cvergl


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játra na slanině speciál

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena